0500 - 47 16 65

Foodservice / HoReCa /Offentlig Verksamhet

Hotell, Restaurang & Cafe etc är vår största kundgrupp och det vi bygger verksamheten mot. Över hela Sverige förser vi våra kunder färska råvaror av högsta kvalitet. Vi vill jobba tillsammans med våra kunder och skapa mervärden. Vi lyssnar och utvecklar oss hela tiden ihop med din verksamhet, ingenting är omöjligt.

Med kunnig och serviceinriktad personal, generösa öppettider och ett brett sortiment är vårat mål att vara Sveriges med kompletta kvalitetsledande leverantör av frukt & grönt inom HoReCa.

Vi förser Sjukhus, Äldreboende, Skolor och förskolor etc med dagliga leveranser över hela Sverige. Att få vara med och kunna bidra till en hållbar utveckling är något vi brinner för. Vi föreläser hos våra enheter, har odlarträffar och engagerar för att vi ska äta mer frukt & grönt och minska svinnet.

Med odlare och producenter över hela Sverige kan vi lyckas få närodlade produkter i princip överallt.

Kontakta oss

Handlare

Livsmedelsbutiker, lokala handlar och torghandel etc. Med egen import, brett sortiment och konkurrenskraftiga priser vill vi hjälpa till med ökad försäljning och ökad kvalité. Vi har sortiment, kunskap och leveranskapacitet för såväl den lilla som den stora verksamheten. Med våra lager över hela Sverige, kan vi serva dig snabbt och effektivt oavsett vart på kartan din verksamhet ligger.

Kontakta oss

Frukt på jobbet

Vi tycker att alla ska ha färsk frukt på jobbet, vi kan hjälpa dig med detta. Efter dina önskemål bär vi gärna in färsk frukt varje vecka på din arbetsplats. Fem frukter om dagen är vår vision att alla ska få i sig.

Kontakta oss