Två nya förvärv i Sundsvall & Hudiksvall.

Från pressmeddelande 23/11:
Grönsakshuset i Norden AB, har nu gjort klart med två nya förvärv. Företaget förvärvar Mickelsson, Hudiksvall samt Delta Grönt, Sundsvall.

Vi är oerhört glada över dessa förvärv vilket gör att vi nu när vi går in i 2018, är en rikstäckande leverantör med dagliga leveranser från Ystad i syd till Östersund, Åre och Umeå i Norr.
Båda företagen har ägts och drivits av samma tre personer och har i norra Sverige varit en given frukt och grönsaksleverantör med hög kvalité och service i många år.
De tidigare ägarna har valt att fortsätta resan med Grönsakshuset, vilket är fantastiskt roligt. Vi får in en enorm kunskap, erfarenhet och ett stort engagemang som gör att vi kan fortsätta utvecklas som företag.
 
Grönsakshuset har nu ännu ett geografiskt område att växa i, ambitionen är som vanligt att ta hand om de befintliga kunderna i första hand – och därefter jobba på nya kunder i området. Nära och daglig kontakt med kunderna kommer vara priorietet.
Grönsakhuset finns i dagsläget i Skövde, Stockholm, Lund, Malmö, Avesta och Kristinehamn. Och nu även i Sundsvall och Hudiksvall.
Företaget har som mål att vara Sveriges mest kompletta och kvalitetsledande leverantör, med marknadens absolut bredaste sortiment av frukt & grönt.
 
 
För mer information, kontakta:
 
Håkan Larsson, VD
0500-400150
Hakan.larsson@gronsakshuset.se