Om oss

Grönsakshuset har 30 års erfarenhet av frukt och grönt. Vi är ett privatägt familjeföretag som sätter stort värde i att varje dag och till varje kund leverera produkter av högsta kvalitet. Eftersom vi själva bestämmer över vårt sortiment kan vi garantera att du får möjlighet att köpa just de produkter som du vill ha. Vi erbjuder ett i grunden varierat utbud som självklart innehåller såväl närodlade som biodynamiskt odlade produkter. Vårt sortiment kan förändras kontinuerligt efter just dina önskemål.

För att kunna tillgodose kundernas behov av leverans av rätt varor vid rätt tillfälle har vi en egen avdelning för plockning av beställning och transport. Vi har 30-tals lastbilar som sex dagar i veckan kör ut varor till våra kunder i hela Sverige, där Skövde, Kristinehamn, Lund och Avesta är våra utgångspunkter. Detta för att kunna garantera våra kunder att varorna kommer tryggt till dem rakt in i deras kylar.

För att göra våra transporter effektiva och minska vår miljöpåverkan koordinerar vi våra leveranser ut till kund med att hämta upp nya fräscha produkter från våra leverantörer i närregionen. Vi strävar efter att våra bilar ska vara fullt lastade hela vägen.

Hos oss är självklart alla kunder välkomna, såväl storkök och restauranger som företag och privatpersoner. Vi gör ingen skillnad på beställningars storlek och alla våra kunder får produkter av högsta kvalitet. Du väljer själv om du vill kontakta en av våra kundansvariga säljare per telefon, besöka vår butik eller beställa dina varor direkt i vår webbshop.

Grönsakshuset är ett företag i tillväxt vilket innebär att vi även ständigt förbättrar vår verksamhet. En av grundpelarna för oss är dock kontakten med kunden. Vi sätter en ära i att föra en löpande dialog med dig som kund. Vi är lyhörda och ödmjuka inför dina behov och önskemål. Och ger gärna tips och råd på vilka delar av vårt sortiment som skulle kunna passa din verksamhet.

 

Välkommen som kund hos oss du också.