Grönsakshuset fortsätter växa – med ett ytterligare förvärv.

Grönsakshuset fortsätter sin expansion, den 30 januari 2017 blir förvärvet av FreshFruit (Sigvard Andersson Frukt & Grönt i Västerås AB) klart.

Förvärvet gör att vi kan växa på nya geografiska områden, och i detta fall gäller det framförallt Västerås med omnejd.

Fresh Fruit har varit en frukt- och grönsaksgrossist som i första hand har försett livsmedelsbutiker och offentlig sektor med dagliga leveranser av frukt & grönt.

Grönsakshuset kommer självklart driva dessa affärer vidare i samma anda, men kommer satsa hårt på företagets huvudområde – HORECA. Vilket innebär Hotell, Restauranger och Caféer.

Vi har i dagsläget ca 50-60st livsmedelsbutiker som handlar av oss, vi ser nu fram emot att ta hand om FreshFruits livsmedelsbutiker och erbjuda dem våra tjänster och varor

Vi sköter all vår distribution själva med egna bilar.

 

Grönsakshuset har sitt huvudkontor och nybyggda lager beläget i Skövde, i dagsläget har företaget 62st anställda och omsatte år 2016 – 160 mkr. Företagets vision är att fortsätta växa med 50% årligen under lönsamhet.

I dagsläget har Grönsakshuset även filialer i Avesta och Kristinehamn.

Grönsakshuset har som mål att vara Sveriges mest kompletta och kvalitetsledande leverantör, med marknadens absolut bredaste sortiment av frukt & grönt.

 

För mer information, kontakta:

 

Håkan Larsson, VD.

Hakan.larsson@gronsakshuset.se

0500-400150