Grönsakshuset växer – med två nya förvärv.

 

Grönsakshuset har nu gjort klart med två nya förvärv  – Hertzman Frukt & Grönt AB (Stockholm) och Fruktpartner Skåne AB (Lund).

 

Båda företagen har den filosofi som vi eftersöker, med fokus på kundgruppen HoReCa (Hotell, Restaurang och Caféer). Med kvalitén i första hand har dessa företag i många år levererat frukt & grönt till nöjda kunder.

Vi kommer att driva vidare dessa företag som vanligt och allt eftersom såklart försöka utveckla med Grönsakshusets kunskap och rutin, samtliga medarbetare har fått erbjudan om fortsatt anställning. Där vi såklart hoppas att vi ska behöva anställa ännu mer folk i takt med expansion.

Dessa förvärv är geografiskt rätt för oss, och ett steg i rätt riktning för att kunna bli en rikstäckande leverantör. Vi har nu även Stockholm med omnejd som ett nytt område för oss, vilket vi såklart ser som väldigt spännande och utmanande.

 

Grönsakshuset finns idag även i Skövde, Avesta, Kristinehamn och Malmö.

 

Grönsakshuset har sitt huvudkontor och nybyggda lager beläget i Skövde och i dagsläget har företaget ca 80st anställda och kommer år 2017 omsätta över 250 mkr.

Företaget har som mål att vara Sveriges mest kompletta och kvalitetsledande leverantör, med marknadens absolut bredaste sortiment av frukt & grönt.

 

För mer information, kontakta:

 

Håkan Larsson, VD

Hakan.larsson@gronsakshuset.se                  

0500-400150