Vi söker lagerarbetare!

Är du vår nya kollega!?

Grönsakshuset fortsätter att expandera och växer så det knakar. Vi söker nu ytterligare nya kollegor på vårat lager. För att behålla våran roll som ledande grönsaksgrossist i Sverige är vi väldigt noga i allt vi gör, i alla led. Ett av de viktigaste leden är självklart lagret, hjärtat i verksamheten. Här ser vi till att rätt varor av absolut högsta kvalité packas på ett sätt så att kunden blir glad och nöjd när leveransen kommer.

 

Arbetsbeskrivning

Du förser krogar, hotell, skolor, caféer i Sverige med frukt & grönt. Du kundpackar ordrar och ser till att rätt varor med högsta kvalité expideras till våra kunder.
Du jobbar i ett högt tempo tillsammans med ca 20 kollegor, vi jobbar i skift med ca 7-8 personer i varje team. Lagret är bemannat 02.00-20.00, 6 dagar i veckan.
I ett fantastiskt härligt gäng med fart och skratt behöver vi nu fler kollegor, hoppas du är en av dem.

 

Vem är du?

Du är en ordningsam person som klarar av att jobba i ett högt tempo. Tillsammans med dina kollegor kommer ni dagligen hantera ca 1000 ordrar, som allihopa ska hålla högsta kvalité.
Vi ser gärna att du har ett matintresse och goda kunskaper inom frukt & grönt. Tidigare arbete som t ex lagerarbetare, kock, frukt & grönt relaterade arbeten osv är ett plus!
Viktigast av allt är att du är en glad och positiv person som sprider positiv energi till dina kollegor.

 

Övrigt

Omfattning: Heltid, 100%

Start: Snarast

Anställningsform: Tillsvidare

Plats: Grönsakshusets huvudlager i Skövde

 

Ansvarig för denna tjänst är Håkan Larsson, ansökan eller frågor om tjänsten skickas till hakan.larsson@gronsakshuset.se